Nettsider og programvare for bedrifter Moderna Media Digitalbyrå

Nettsider & Programvare

Skreddersydde hjemmesider, programvare og applikasjoner for bedrifter

Våre utviklingstjenester for bedrifter.

Web utvikling | Programvare utvikling

Våre hjemmesider og programvare er bygget helt fra bunn med banebrytende teknologi som SPA rammeverk og full cloud-service

Øk din online tilstedeværelse med en

Hjemmeside for bedriften din

Uavhengig av industri, er en bedrifts online tilstedeværelse, altså nettsiden, bærekraften for suksess. En nettside består selvfølgelig av flere organ, men selve hjertet ligger i hjemmesiden. Det er på hjemmesiden du formidler visjonen, målet, spesialiteten, tjenestene, historien og stemmen til bedriften din. Her får kundene dine dannet seg et samlet bilde av profesjonalitet, verdier, arbeidsmetoder og identitet.

Som de fleste, har du sikkert besøkt mange nettsider på utkikk etter diverse tjenester. Kanskje var det en restaurant du søkte menyen til, men nettsiden deres manglet den. Eller var det klær du skulle kjøpe, men nettsiden var så dårlig utformet at du ikke turte bestille?

En nettside skal enkelt sagt fungere som en presis presentasjon av din bedrift. Alt dine kunder måtte være på jakt etter skal være lett tilgjengelig og inntakelig. Dersom hjemmesiden din er laget slik at viktig informasjon som tjenester, åpningstider, ofte stilte spørsmål og svar er lett tilgjengelig slipper du den samme telefon samtalen flere ganger. Hjemmesiden alene vil selvfølgelig ikke dyrke tillit og vekst, men en profesjonell og komplett nettside vil.

En velbygget nettside kommer med flere verdifulle gevinster, som:

 • Styrket merkevare
 • Økte leads
 • God søkemotoroptimalisering
 • Organisk trafikk
 • Økt organisk vekst

En nettside kan bygges på en måte som sparer tid og penger. Hos digitalbyrået Moderna Media setter vi kundene først, og jobber fortløpende for at du får en nettside skreddersydd til din bedrift og din prisklasse. Alt i alt har en bedrift behov for en sikker, enkel, kompetent og innbydende hjemmeside. Husk, en hjemmeside er ikke en kostand, men en investering!

Spar kostnader med

Programvare for bedriften din

En programvare er fellesbetegnelse for flere tjenester som sammen betjener en digital plattform. Når en nettside tar imot en bestilling eller reservasjon er det en programvare som synkroniserer disse tjenestene.

Som de fleste, har du sikkert hatt problemer med å reservere og bestille tjenester på forskjellige nettsider. Kanskje var det en restaurant du ville reservere bord ved. Eller en kjede du ville bestille mat fra, men programvaren feilet. Tok det evigheter før tjenesten fungerte? Det er åpenbart at slike programvarer ikke er ideell for noen. Tid er penger, og det bør være en selvfølge at tiden til både kunder og bedrift blir verdsatt. Hos Moderna Media er vårt fokus nettopp å designe programvarer som verdsetter effektivitet og brukervennlighet.

En velbygget programvare kommer med flere verdifulle gevinster, som:

 • Unik og innovativt design
 • Økt produktivitet
 • Skreddersydde løsninger
 • Økt beredskap for vekst
 • Skreddersydd kundeopplevelse
 • Økt sikkerhet
 • Konkurransefortrinn

En programvare skal enkelt sagt fungere som en dirigent for din nettsidens tjenester. Alt dine kunder måtte søke etter skal være lett tilgjengelig og gjennomførbart. Hos digitalbyrået Moderna Media tilbyr vi programvarer skreddersydd for bedrifters behov og budsjett. Igjennom en skreddersydd programvare kan din bedrift effektivt kutte kostnader og menneskelige feil.

Vårt mål er å gjøre hverdagen enklere for deg og dine kunder. Om du har behov for et bookingsystem, kundebehandlingssystem, eller drift-og logikksystem er vi her for deg! Ta en prat med oss, så finner vi den beste løsningen for bedriften din!

Ikke vent

Med ditt

neste prosjekt.