Design | Logo design | Webdesign | Grafisk design | Moderna Media

Design

Vi skaper vakre design med kunden i fokus

Våre designtjenester for bedrifter.

Web Design | Logo Design | Grafisk Design

Et godt design skal øke en bedrifts verdi, tillit og tilstedeværelse gjennom et godt førsteinntrykk. Hvilket førsteintrykk gir bedriften din?

Voks organisk med skreddersydd

Web design for bedriften din

Web design er enkelt sagt prosessen av å utforme en nettside. Denne prosessen utarbeider brukeropplevelsen igjennom designet av nettsidens oppsett, farger, fonter, bilder og lignende. Web design består ofte av tungt arbeid innenfor selve designet, også kjent som UI (user interface), og brukervennlighet UX (user expereince). Bra web design er estetisk tiltalende, brukervennlig, og formidler bedriftens verdier og tjenester tydelig. Kort fortalt er web design en designprosess med brukeren i fokus.

Som de fleste, har du sikkert besøkt en nettbutikk som var lite brukervennlig. Kanskje oppsøkte du en nettside for å finne telefonnummeret til kundeservice, uten hell. Mest sannsynlig skapte dette en frustrasjon for deg som kunde. Men, i verste fall vil dårlig design skape mistro hos kunder.

Visste du at den gjennomsnittlige-bruker skaper et førsteinntrykk av bedriften din i løpet av 0.5 sekunder på nettsiden din? Visste du også at 2 av 3 kunder bruker mobil for å besøke din nettside? Eller at 7 av 10 kunder oppdager bedrifter igjennom blogg innlegg?

Dette vet vi i Moderna Media! Derfor utvikler vi nettsider med effektivt design, og optimal mobile-first brukervennlighet. Videre, anbefaler vi alle bedrifter som har tilstrekkelig budsjett å opprette en blogg. Vi verdsetter brukervennlighet og førsteinntrykk ved å utvikle moderne webdesign som gjenspeiler visjonen og verdiene til bedriften din!

Bra web design kommer med flere verdifulle gevinster, som:

  • Godt førsteinntrykk av bedriften
  • Styrket søkemotoroptimalisering
  • Økt tillit fra kundene dine
  • Konkurransedyktighet
  • Styrket brukervennlighet

Invester i en neste-generasjons nettside for bedriften din! Ta kontakt med oss i Moderna Media idag.

Bygg en sterk merkevare med en

Logo for bedriften din!

En logo er et symbol bygget opp av tekst og grafikk som identifiserer bedriften din. Den skal enkelt kommuniserer bedriftens personlighet, tjenester, og verdier ved hjelp av fargeteori, former og fonter. Enkelt sagt, skal en god logo presentere et tydelig bilde av bedriten din.

Hos Moderna Media, bruker vi en kombinasjon av blå og lilla i vår logo. Ved første øyekast kan dette virke tilfeldig, men sannheten er at alle valg er nøye gjennomtenkt. Ifølge fargeteori representerer fargen blå tillit, stabilitet og seriøsitet. Noe vi ønsker å assosiere bedriften vår med. Vi har også tatt i bruk fargen lilla, da denne fargen ofte assosieres med noe ikke-naturlig, som teknologi. Lilla assosieres også med selvstendighet og ambisjon, noe vi mener reflekterer Moderna Media og våre kunder.

Logo design omhandler mye mer enn å sette sammen former, farger og tekst. Det handler om å kommunisere bedriftens visjon, verdier, tjenester, personlighet og misjon på en effektiv og tydelig måte.

En veldesignet logo kommer med flere gevinster, som:

  • Godt førsteinntrykk av bedriften
  • Økt profesjonalitet
  • Styrket varemerke og identitet
  • Bedre merkevaregjennkjenning
  • Styrket markedsoppmerksomhet

Hos Moderna Media mener vi at bra logo design er en verdifull investering for enhver bedrift. Derfor har vi satt en bunnpris for våre logo design. Vi designer logoer for klienter med både små og store budsjetter. Samtidig verdsetter vi å levere tjenester av topp kvalitet. Kontakt oss idag for et uforpliktet møte angående logodesign eller revisjon av din eksisterende logo!

Uttrykk deres verider med

Grafisk design

Grafisk design er kunsten å presentere visuelt innhold som kommuniserer en melding eller et innhold. Grafisk design kan være mye, blant annet en reklame i avis eller magasin, det kan være en plakat for en film eller et bedriftskort. For å gjøre det enkelt så kan du finne grafisk design overalt, blant annet på cola-flasken i kjøleskapet eller potetgullposen i sofaen.

Vi mener at design skal være rimelig, men at det er en investering. Faktisk mener vi i Moderna Media at alle våre tjenester og produkter er en investering. Dersom bedriften bruker flere tusen kroner på å annonsere i VG er det veldig dumt å bruke et grafisk design som ble tegnet i paint på fem minutter. På samme måte er det dumt å bruke et design du har betalt 500kr for.

Et godt grafisk design bruker statistikk og faktabasert informasjon for å oppnå størst og best mulig konvertering. Et eksempel på dette er da google byttet farge på lenkene i søket, faktisk byttet de bare mellom ulike blåfarger. Det ble testet omtrent 50 forskjellige blåfarger og resultatet var en ekstra omsetning på 200 millioner dollar.

Hos Moderna Media tar vi alt i betraktning for å gi bedriften din det beste grafiske designet slik at du ikke legger penger igjen på bordet!

Ikke vent

Med ditt

neste prosjekt.